Leggyakrabban igény bevett tárhelyszolgáltatások

Mini
5488HUF/év
 • 1000 Mb
 • 10 domain
 • PHP/MySql (korlátlan)
 • Email (korlátlan fiók)
Medium
9480HUF/év
 • 2500 Mb
 • 25 domain
 • PHP/MySql (korlátlan)
 • Email (korlátlan fiók)
Mini
15.600HUF/év
 • 5000 Mb
 • 50 domain
 • PHP/MySql (korlátlan)
 • Email (korlátlan fiók)

Miért a sectech.hu-nál rendelje meg webtárhelyét?

Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület

Kezelőfelületünkön számtalan technikai beállítás közül választhat, például e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliaszok megadása vagy időzített feladatok futtatása.

Maximális biztonság

Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink adatai biztonságban legyenek. Ennek érdekében a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő rendszervédelmet biztosítjuk.

99,9% rendelkezésre állás garancia

Cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a webtárhely szolgáltatásainkat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantáljuk.

Email szolgáltatás minden csomaghoz

Minden webtárhely csomagunkhoz biztosítunk az ön számára minimum 1 GB email tárhelyet és legalább 5 darab email fiókot. Részletekért tekintse meg csomagajánlatainkat.

Ingyen SSL

Minden nálunk megrendelt webtárhely szolgáltatáshoz ingyenes SSL tanúsítványt biztosítunk, mely pár kattintás segítségével telepíthető, valamint használatba is vehető.

Egyszerű fizetési módszerek

Webtárhely megrendelése során bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választhat, melyet a későbbiekben bármikor lehetőségében áll majd módosítani.

Kérdések és válaszok

Mennyi idő alatt tudom használatba venni a tárhelyet?

A SecTech host.hu-nál megrendelt webtárhelyek akár szinte azonnal, pár percen belül használatba vehetők. Az időtartam főként attól függ, hogy a szolgáltatás díja milyen fizetési módon kerül kiegyenlítésre. Ha fontos, hogy az új tárhely mielőbb használható legyen, bankkártyás fizetéssel lehet gyorsítani a folyamatot, mivel a bankkártyás fizetést rendszerünk azonnal feldolgozza. Utalás esetén 1-2 munkanapba telhet a feldolgozás.

Hány domain nevet rendelhetek egy tárhelyhez?

Felhasználóink a tárhely csomagban meghatározott számú domain nevet rendelhetnek hozzá minden megrendelt webtárhelyhez. Részletek a SecTech host Tudásbázisban, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Mekkora tárhelyre van szüksége a honlapomnak?

A tervezett honlap típusa, oldalainak száma, az átlagos oldalméret, feltöltött fájlok típusa és egyéb tényezők is befolyásolják a szükséges tárhely méretét. Ha esetleg nem lenne elegendő az először kiválasztott csomag, bármikor lehet növelni a tárhely méretét.

Hány aliaszt vehetek fel?

Webtárhely szolgáltatásunk mellé korlátlan számú domain aliasz felvehető, amennyiben rendelkezik a szükséges jogosultságokkal a választott domain aliaszként történő beállításához.

Módosítható a PHP verzió?

Minden webtárhely esetén be lehet állítani akár domainenként is a PHP verziót. Újabb tárhelyeinken 5.6-os verziótól 7.3-as verzióig van lehetőség módosítani felületünkön a verziókat. Korábbi tárhelyek esetén is biztosítjuk a legújabb PHP verziók használatát. Az ezzel kapcsolatos részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Miért jelöl a böngésző nem biztonságosnak néhány weboldalt?

Manapság már csak a https protokollt használó, SSL tanúsítvánnyal rendelkező honlapokat jelölik biztonságosnak a böngészők. Éppen ezért érdemes SSL tanúsítványt használni.

Hogyan tudok SSL tanúsítványt igényelni?

A SecTech hostnál igényelt webtárhely és domain esetén ingyen SSL-t adunk, melyet egyszerűen, pár kattintással lehet telepíteni és használatba is vehető.

Van-e lehetőség a későbbiekben csomagot váltani?

Temészetesen igen, amennyiben nagyobb csomagra van szükség, a csomagváltás gomb megnyomásával lehetőség van megnövelni a rendelkezésre álló tárhely méretét.

Telepíthetek WordPress-t a tárhelyemre?

Hagyományos módon telepíthető a legtöbb PHP alapú tartalomkezelő tárhelyeinkre. WordPress esetén kérésre kollégáink elvégzik a telepítést, így Önnek már csak a weboldal szerkesztésével kell foglalkoznia.

Legyen Prémium Ügyfél!

Prémium Webtárhely csomagjaink igénybevételével ügyfeleink jelentősen nagyobb számú email fiókhoz juthatnak a normál csomagokhoz képest, valamint folyamatos technikai segítséget biztosítunk és soron kívül kezeljük felmerülő problémáikat.